TEGOLA CANADESE regisztrált garancia

TEGOLA CANADESE bitumenes zsindelyre vonatkozó Regisztrált garancia
(„TEGOLA CANADESE Regisztrált garancia”)

A TEGOLA CANADESE SpA több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik magas minőségű tetőzsindelyek gyártásában az egész világon. A TEGOLA CANADESE az alábbiak szerint nyújt kombinált garanciális időszakot a vonatkozó jogszabályokban előírt időszakokkal összhangban. A teljeskörű szolgáltatás nyújtásához a TEGOLA CANADESE SpA előírja, hogy a vásárlást követően a garancia érvényesítéséhez regisztrálni kell a TEGOLA CANADESE olaszországi központi irodájában. A regisztrációt az Első tulajdonos hivatalos kérelme alapján a következő dokumentumok TEGOLA CANADESE SpA. székhelyére, vagy a TEGOLA UNGARESE Kft. székhelyére történő beküldésével lehet megtenni:
–  vásárlási számla,
–  a tetőről készült fotó,
–  a zsindely beépítésének pontos címe.
A TEGOLA CANADESE SpA a regisztrációt követő 60 napon belül a Regisztrált garancia minden oldalon aláírt és lepecsételt hivatalos példányát megküldi a tulajdonos részére.
A beépítésnek az Első tulajdonos általi vásárlástól számított 12 hónapon belül meg kell történnie. A regisztrációhoz szükséges anyagokat az alábbi címekre kell küldeni:
Tegola Canadese SpA Tegola Ungarese Kft.
Via dell’lndustria 21 1037. Budapest,
31029 Vittorio Veneto (TV) Bécsi út 77-79.
Olaszország info@tegola.hu

A TEGOLA CANADESE SpA az egyetlen zsindely gyártó Európában  amely 40 év egyedülálló garanciát biztosít a prémium kategóriás termékeire, amelynek a részletes feltételeit a „TEGOLA CANADESE bitumenes zsindelyre vonatkozó Regisztrált garancia „ tartalmazza.