Letölthető qnyagok

Az ISOSTUD / T-KONE nagysűrűségű polietilénből (HDPE) készült domborlemez, amely ellenáll a vegyi anyagoknak és a mechanikus terhelésnek.

Általános drénlemezek

Isostud / T-Kone

Az Isostud / T-Kone felhasználható bitumenes szigetelőlmezek, valamint oldalfalak és alapozások védelmére. Alkalmazását javasoljuk még teraszok, lapostetők és zöldtetők építésénél. A bütykök vízszintes és függőleges irányban is sorban futnak: a víz így könnyen és gyorsan lefolyik a védett felület tetejéről az aljára.

A bütykök speciális formája lehetővé teszi, hogy a lemez és a fal között légkamra alakuljon ki, így biztosítva azt, hogy a fal mindig száraz maradjon. Szilárdan ellenáll a sóoldatok, savas és lúgos anyagok káros hatásainak. Alapanyagának köszönhetően gyökérálló, ezért hosszú távon védelmet nyújt a bitumenes szigetelőlemeznek. Műszaki jellemzőinek és mechanikai tulajdonságainak köszönhetően számos egyéb területen is felhasználható. Speciális profilkialakítása lehetővé teszi, hogy minden – a talajjal érintkező – felületet védjen és kiszellőztessen.

Általános drénlemezek

Isostud Geo / T-Kone G Drain

Az Isostud Geo P / T-Kone G Drain nagysűrűségű polietilénből (HDPE) készült, geotextillel kasírozott domborlemez, mely ideális megoldást kínál tetőkertek építéséhez, mivel gyorsan elvezeti a felgyülemlett vizet, ily módon megvédi a növényzetet a növényzetet a gyökérzónában összegyűlő víz okozta károktól. A vízelvezetés a lemez és a geotextil közötti légkamrán keresztül biztosított.

Az Isostud Geo P / T-Kone G Drain geotextíliája kiválóan ellenáll a beton lúgos kémhatásának. Alapanyagának köszönhetően gyökérálló, ezért hosszú távon védelmet nyújt a bitumenes szigetelőlemeznek. Műszaki jellemzőinek és mechanikai tulajdonságainak köszönhetően számos egyéb területen is felhasználható. Speciális profilkialakítása lehetővé teszi, hogy minden – a talajjal érintkező – felületet védjen és kiszellőztessen.