Tegola Canadese

A TEGOLA ÉS TERMÉKEI, CÉGTÖRTÉNET

A  teljes egészében olasz tulajdonú Tegola Canadese S.p.A. az IWIS Csoport tagja, bitumenes, színes keramizált bazaltzúzalék hintésű, fémborítású és energiatermelő, fotovoltaikus zsindelyek gyártására és forgalmazására szakosodott. A termékpaletta kiterjed minden tetőfedés-típus kiegészítőire és tartozékaira, beleértve az átszellőztetett tetőrendszereket is. A cég Európa vezető bitumen alapú zsindely gyártója, aki magabiztosan lépett a világ piacvezető gyártói közé. A gyártás 1977-ben kezdődött az olaszországi Vittorio Veneto-ban. Több mint 45 éve a Tegola diktálja a zsindely minőségi előírásait szerte a világon. Jelenleg a vállalat 54 országban képviselteti magát világszerte, az alkalmazottak összlétszáma több mint 5000 fő. A Tegola gyárak évente 11.000.000 négyzetméter zsindelyt gyártanak.

Modern, nagy kapacitású gyár

Tegola Canadese S.p.A. 12 országban rendelkezik kereskedelmi képviselettel, nem csupán Európában, hanem a világ más tájain is. Emellett egy másik modern, nagy kapacitású gyár építése vette kezdetét Moszkvához közel, amely 2004-ben nyitotta meg kapuit. A szakértelemnek, a folyamatos fejlesztéseknek és a fejlődésnek köszönhetően a Tegola Canadese nem csak Olaszországban, hanem Európában és a világ többi részén is nagy sikereknek örvend.

Termékeink CE minősítéssel, a TEGOLA CANADESE S.p.A. gyárunk ISO 9001, ISO 14001, és OHSAS 18001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Budapesti irodánkban kollégáink készséggel állnak vevőink rendelkezésére. A beépítéssel, tervezéssel kapcsolatos kérdéseire műszaki kollégáink állnak rendelkezésére. Budaörsi raktárunkban termékeink, mind személyes átvétellel, mind kiszállítással egyaránt megvásárolhatóak.