Páratechnikai lemezek

Páratechnikai lemezek

Szellőztetett tető

A Tegola Canadese által kifejlesztett “szellőztetett tető rendszer” komoly előnyökkel jár a lakás kényelmének javítása, az épületek állagának megőrzése és az energia-takarékosság terén. A hőszigetelés és a héjalás között elhelyezkedő szellőző kamra biztosítja a levegő körforgását, ezáltal kedvezőbbé válnak a tető hőmegőrző tulajdonságai.

Az eltérő hőmérsékleteken tapasztalható jellemzők összehasonlítása

A szellőztetett tető a hőszigetelt tetőrendszerek építési technikáinak sorában a fejlettebb megoldás. Az előnyös hőmergőrző tulajdonságát egyértelműen bizonyítják azok a tesztek, amelyeket két típusú, beton, és faszerkezettel létrehozott tetőkön végeztek el.

Páratechnikai lemezek

Bar termékcsalád

Funkcionális tető: egészséges, jól szigetelt és tökéletesen védett környezet. Az energia-takarékosság és a hőszigetelő anyagok alkalmazása szükségessé teszi a tetőn keresztül terjedő pára mennyiségének szabályozását. Az Alubar, Vapobar és Difbar termékekkel egészséges, jól szigetelt és tökéletesen védett környezetet alakíthatunk ki. A lakás nedvességének szabályozásával a környezetünk fiziológiai szempontból még egészségesebbé válik.
A Startbar termékcsalád ideális alátét minden tetőhöz. Kiegyenlíti az alap esetleges szabálytalanságait és megvédi a kész ácsszerkezetet, amíg felkerül a végleges borítás. A tető kritikus részeinek hatékony védelmet nyújt. Kivitelezés közben védi az ácsszerkezetet A Microbar és Feltbar építés közben tökéletesen megvédi az ácsszerkezetet a légköri hatóanyagokkal szemben. Átmenetileg védi a fából készűlt tetőket A Microbar és a Feltbar ideális megoldás a fából készült tetők átmeneti védelmére. Építkezés közben hatékony védelmet nyújtanak a légköri hatóanyagokkal szemben.

Hasznos linkek