SZOLGÁLTATÁSOK
Szolgáltatás

SZOLGÁLTATÁS

Tegola Canadese  elvei szerint a tető nem csak egy „statikus szerkezet”, amely különböző termékek egymásra „helyezésével“ jön létre, hanem egy átgondolt folyamat végeredménye.

Tegola Canadese mindent megtesz annak érdekében, hogy a legjobb minőséget kínálja elfogadható áron.

 

Kutatás és fejlesztés: a K&F laboratórium megfelelő hátteret biztosít a termékek és nyersanyagok folyamatos vizsgálatához  és fejlesztéséhez. A nyersanyagok, a kész- és félkész termékek folyamatos ellenőrzése, innovatív műszaki megoldások kutatása, valamint termékeink teljesítményének állandó javítása, egyedülálló és eredeti módon a garantálja a Tegola magas minőségét.

Szolgáltatás

A tervezők segítése

ATegola ingyenesen bocsátja technikai hátterét és tudását a tervezők részére, vagy akár közvetlenül a vevőknek, hogy ezzel segítse elő a megfelelő anyag kiválasztását, illetve a technikai hátteret és a kivitelezési kérdések megválaszolását is.

Szolgáltatás

Kivitelezői tréning

Tegola nem csak egy jó termék által segíti kivitelezőit, hanem megad minden támogatást  ahhoz, hogy kivitelezői számára megkönnyítse a munkát. Az újdonságokról éves szinten megrendezett tanfolyamon értesülhetnek nem csak az olasz, hanem a magyar kivitelezők is. Azok a kivitelezők, akik részt vesznek tanfolyamainkon, olyan tudással lesznek gazdagabbak, ami fejleszti szakértelmüket a Tegola csoport termékei alkalmazásánál.