SZOLGÁLTATÁSOK
Szolgáltatás

SZOLGÁLTATÁS

Tegola Canadese  elvei szerint a tető nem csak egy „statikus szerkezet”, amely különböző termékek egymásra „helyezésével“ jön létre, hanem egy átgondolt folyamat végeredménye. A Tegola Canadese mindent megtesz annak érdekében, hogy a legjobb minőséget kínálja elfogadható áron.  Kutatás és fejlesztés: a K&F laboratórium megfelelő hátteret biztosít a termékek és nyersanyagok folyamatos vizsgálatához  és fejlesztéséhez. A nyersanyagok, a kész- és félkész termékek folyamatos ellenőrzése, innovatív műszaki megoldások kutatása, valamint termékeink teljesítményének állandó javítása, egyedülálló és eredeti módon a garantálja a Tegola magas minőségét.

Szolgáltatás

A tervezők segítése

ATegola ingyenesen bocsátja technikai hátterét és tudását a tervezők részére, vagy akár közvetlenül a vevőknek, hogy ezzel segítse elő a megfelelő anyag kiválasztását, illetve a technikai hátteret és a kivitelezési kérdések megválaszolását is.

Szolgáltatás

Kivitelezői tréning

Tegola nem csak egy jó termék által segíti kivitelezőit, hanem megad minden támogatást  ahhoz, hogy kivitelezői számára megkönnyítse a munkát. Az újdonságokról éves szinten megrendezett tanfolyamon értesülhetnek nem csak az olasz, hanem a magyar kivitelezők is. Azok a kivitelezők, akik részt vesznek tanfolyamainkon, olyan tudással lesznek gazdagabbak, ami fejleszti szakértelmüket a Tegola csoport termékei alkalmazásánál.

Tisztelt Ügyfeleink!


2023. szeptember 28. 14:00 órától, és 2023. szeptember 29-én egész nap irodánk informatikai karbantartás miatt zárva tart.
Az érdeklődéseket az info@tegola.hu email címre várjuk.

Megértésüket köszönjük.

Tegola Kft. csapata