ÖNTAPADÓ SZALAGOK
ÖNTAPADÓ SZALAGOK
ÖNTAPADÓ SZALAGOK
ÖNTAPADÓ SZALAGOK
ÖNTAPADÓ SZALAGOK
ÖNTAPADÓ SZALAGOK
Természetbarát
A szalagok gyártási folyamatai és összetevői nem szennyezik a környezetet. Alkalmazásuk során nincs szükség mérgező adalékokra vagy kémiai oldószerekre.
Rugalmas
Az egyedi és szabadalmazott gyártási technológia eredményeként a membránok igen rugalmasak, jól formázhatóak és mérettartásuk is kiváló.
Mindenféle időjárási viszonynak megfelel
A légköri hatóanyagokkal - többek között a szennyező anyagokkal és UV-sugárzással - szemben ellenálló szalagokat bármely évszakban lehet alkalmazni.
Könnyen alkalmazható
A szalagokat könnyen és gyorsan lehet alkalmazni, ezért néhány egyszerű szerszám segítségével nem szakemberek is képesek rá, hogy tökéletes szigetelő- és zárórétegeket alakítsanak ki.
Hidegen alkalmazható
A szalagokat hidegen, láng vagy ragasztó nélkül, nem gyúlékony anyagokra lehet alkalmazni.
Szakítástűrő
Az Ekobit bizonyos típusainál speciális, szakadás elleni erősítés védi a fém hártyát szakadás és más károsodás ellen. Szúrásnak, sérülésnek vagy ütésnek minden típusú szalag kiválóan ellenáll.
Szigetelő
A szalagok bizonyos típusaival kiváló védelmet nyújtó, korróziógátló és dielektromos burkolást lehet elérni külső környezetben is.
Ellenálló
A szalagok nyúlási ellenállása és szakítószilárdsága kiváló. Tökéletes vízzárást biztosítanak, erős hidrostatikai nyomással szemben is ellenállónak bizonyulnak. Vegyi hatóanyagok: savak, bázisok, szappanok és szennyező anyagok hatására sem károsodnak.

Hasznos linkek