IWIS GROUP
Iwis Group

IWIS csoport és termékei

Az IWIS csoport székhelye Vittorio Veneto, innen irányítják a leányvállalatok munkáját. A csoport alá tartoznak a gyártási, fejlesztési és logisztikai szolgáltatások, melyek az építőipar több szegmensét képesek lefedni, ez által képes a csoport egyedülálló módon eleget tenni és reagálni minden nemű kérésre és kihívásra a vevőkör teljes megelégedettsége érdekében.

Főbb gyáraink:

Tegola Canadese – Olaszország. Az olasz gyártóegység 1977-ben nyitotta meg kapuit, ennek ellenére a bitumenes zsindely gyárak közt a legmodernebbek közé tartozik. A kezdetekben csak bazaltzúzalékos zsindelygyártás folyt, de 1984-ben egy új gyártóegység kialakítására került sor, mely a bazaltkövek őrlésére, osztályozására és festésére szakosodott. Mivel a zúzalék az egyik legfontosabb alapanyaga a gyártásnak, ez a lépés garantálta a kiváló minőségű zúzalék előállítását, és szélesebb színskála létrehozását tette lehetővé. Egyedi üzem kezdte meg működését 1993-ban, ahol fémkasírozású (réz, alumínium, cink-titán) bitumenes zsindely készül. A know-how folyamatos fejlődését a technikai háttér, illetve a fejlesztés biztosította. 2003-ban egy innovatív gyártás vette kezdetét, amely kétrétegű keramizált bazaltzúzalékos bitumenes zsindelyt gyárt, amely nem jöhetett volna létre a 35 éves tapasztalattal rendelkező csapat szakértelme nélkül. A Tegola Canadese modern technológiával felszerelt logisztikai raktára segítségével gyorsan és pontosan szolgálja ki a vevőit.

FIM – Szerbia. Az 1979-ben Magyarkanizsán alakult gyár főként vízszigetelő SAFETY bitumenes lemezek gyártásával foglalkozik. Az évek során a bitumenes alapozók, folyékony kenhető szigetelések mellett EPS gyártósor is elindításra került. A 2023-as évben az üzem a legkorszerűbb vadonatúj bitumenes lemez gyártósorral lett felszerelve melynek kapacitása 13millió m2/év.

TeMa – Olaszország. 1993-ban alakult speciális műanyag termékek, főként geoműanyagok gyártására, hogy olyan megoldásokat kínáljon, amelyek könnyedén illeszkednek a tájba, miközben magas teljesítményt nyújtanak a védelem és megerősítés, a karbantartás és a vízelvezetés terén a lakó- és kereskedelmi épületek piacán, valamint a nagy környezetvédelmi projektekben. A cég 2013-óta foglalkozik belsőépítészeti nagy teljesítményű víz- és hangszigetelési anyagok fejlesztésével.