Fémborítású zsindelyek

A Tegola Canadese rendkívüli gyártási technológiájának köszönhetően új értékkel gazdagodik a réz, a régóta ismert és megbecsült, különlegesen elegáns tetőfedő anyag. A réz már i.e. 2500 óta ismert anyag: az ókorban a gazdagság szinonimájaként is emlegették. Az építészek már akkor felismerték, hogy ez a különleges fém igen jó eredménnyel alkalmazható tetőfedésre, mivel biztonságos, élettartama hosszú és ellenálló képessége kiváló.

A Prestige ZT ezüstös csillogásának egyedi és elegáns fénye remekül illik az avantgard építészet futurisztikus épületeihez. A cinktitán borítású zsindely a legjobb megoldás minden olyan tetőre vagy homlokzatra, ahol újszerű, különleges hatásra van igény – legyen az középület, magánvilla vagy lakóház -, s mindezt a megbízhatóság, tartósság égisze alatt.

Prestige Gold család zsindelyei azoknak készülnek, akik valami igazán különlegeset, esztétikusat, és nem utolsó sorban értékeset szeretnének alkotni. A réz alapra felvitt arany zárórétegű zsindely a legexkluzívabb építtetői igényeket elégíti ki.

Hasznos linkek