RÓLUNK

Cégünk, a Tegola Ungarese Kft. a Tegola Canadese csoport és az IWIS Holding tagjaként vezető szerepet tölt be a magyar bitumenes zsindely piacon. A cég magyarországi leányvállalataként a Tegola Ungarese Kft. kiváló minőségű építőanyagok forgalmazásával foglalkozik 1991 óta. Cégünk folyamatosan bővíti termékpalettáját amelyben megtalálhatók a bitumenes zsindelyek és kiegészítőik mellett a páratechnikai lemezek,  fémborítású öntapadó bitumenes és butilén szalagok, az APP és SBS modifikált, valamint APAO hegeszthető és öntapadó bitumenes vízszigetelő lemezek széles választéka, a TEGOTHERM EPS, XPS és PIR POLYSO hőszigetelő anyagok, a dombornyomott TEFOND és ISOSTUD lemezek és a ZENITH tetősík ablakok. Cégünk 2008-ban a mélyépítési anyagok forgalmazásával kialakította geodivízióját. Új anyagaink korszerű megoldásokat nyújtanak útalapok, illetve útburkolatok megerősítésére, vasúti felépítmény szerkezetek erősítésére, talajerózió elleni védelemre, támfalak építésére, megerősítésére, erózióvédelemre, hulladékdepóniák fedésére, illetve a vízelvezetés minden területére.

ESEMÉNYEK

Tetőfedő tanfolyam

2017_1_kicsiTisztelt Tetőfedő Kollégák,

Örömmel értesítjük, hogy újabb TEGOLA - TETŐFEDŐ TANFOLYAMOT tartunk! ...tovább

 

FIM gyárlátogatás

20160212_122315

Bemutattuk a TEGOLA CANADESE  szerbiai Magyarkanizsán található FIM bitumenes lemez gyárát. A szakmai kiránduláson részt vevő tervezők, kivitelezők megtekintették a bitumenes lemez gyártását, az EPS gyárat, valamint szakmai előadás keretében megismerhették a TEGOLA Csoportot is. A látogatás végén a Tisza partján lévő étteremben vendégül láttuk az érdeklődőket, ahol kötetlen, baráti beszélgetések keretében értékelhettük a látottakat.

ARCHÍV ESEMÉNYEK

CONSTRUMA 2016

20160410_1343502016. április 6-10. között társkiállítóként az ÉMSZ standján bemutattuk TEGSOLAR rendszerünket. A bármely hagyományos zsindelyfedésű magastetőbe integrált, egyedi, energiatermelő zsindelyrendszerünk alkalmazásánál nem kell kompromisszumot kötni az esztétika és a praktikum között. A járható TEGOSOLAR elemek, könnyen, gyorsan beépíthetőek és nem csak energiát termelnek, hanem a tetőfedésként is funkcionálnak.

TEGOLA tetőfedő szakkivitelező képzés

20160205_122319

2016. februárjában is megtartottuk Tegola tetőfedő szakkivitelező képzésünket Veszprémben és Nyíregyházán.

PARTNEREINK