Cég
Cég

Bitumenes, színes keramizált bazaltzúzalék hintésű, fémborítású és energiatermelő, fotovoltaikus zsindelyek

A  teljes egészében olasz tulajdonú Tegola Canadese S.p.A. az IWIS Csoport tagja, bitumenes, színes keramizált bazaltzúzalék hintésű, fémborítású és energiatermelő, fotovoltaikus zsindelyek gyártására és forgalmazására szakosodott. A termékpaletta kiterjed minden tetőfedés-típus kiegészítőire és tartozékaira, beleértve az átszellőztetett tetőrendszereket is. A cég Európa vezető rugalmas-bitumen alapú zsindely gyártója, aki magabiztosan lépett a világ piacvezető gyártói közé. A gyártás 1976-ban kezdődött az olaszországi Vittorio Veneto-ban. Több mint 35 éve a Tegoladiktálja a rugalmas zsindely minőségi előírásait szerte a világon. Jelenleg a nagyvállalat 73 országban képviselteti magát világszerte, az alkalmazottak összlétszáma több mint 5000 fő. A Tegola gyárak évente 11.000.000 négyzetméter zsindelyt gyártanak.

Modern, nagy kapacitású gyár

Tegola Canadese S.p.A. 12 országban rendelkezik kereskedelmi képviselettel, nem csupán Európában, hanem a világ más tájain is. Emellett egy másik modern, nagy kapacitású gyár építése vette kezdetét Moszkvához közel, amely 2004-ben nyitotta meg kapuit. A szakértelemnek, a folyamatos fejlesztéseknek és a fejlődésnek köszönhetően a Tegola Canadese nem csak Olaszországban, hanem Európában és a világ többi részén is nagy sikereknek örvend.

Termékeink CE minősítéssel, a TEGOLA CANADESE S.p.A. gyárunk ISO 9001, ISO 14001, és OHSAS 18001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Budapesti irodánkban kollégáink készséggel állnak vevőink rendelkezésére. A beépítéssel, tervezéssel kapcsolatos kérdéseire műszaki kollégáink állnak rendelkezésére. Budaörsi raktárunkban termékeink, mind személyes átvétellel, mind kiszállítással egyaránt megvásárolhatóak.

Tisztelt Ügyfeleink!


Weboldalunk felújítás alatt áll, részletes információkért kérjük keressék értékesítőinket.

Köszönjük!

Tegola Kft. csapata