IWIS GROUP

Az Iwis csoport székhelye Vittorio Veneto, innen irányítják a leányvállalatok munkáját.

A csoport alá tartoznak a gyártási, fejlesztési és logisztikai szolgáltatások, melyek az építőipar több szegmensét képesek lefedni, ez által képes a csoport egyedülálló módon eleget tenni és reagálni minden nemű kérésre és kihívásra a vevőkör teljes megelégedettsége érdekében.

Gyárak

Tegola Canadese – Italy

Az olasz gyártóegység 1977-ben nyitotta meg kapuit, ennek ellenére a bitumenes zsindely gyárak közt a legmodernebbek közé tartozik. A kezdetekben csak bazaltzúzalékos zsindelygyártás folyt, de 1984-ben egy új gyártóegység kialakítására került sor, mely a bazaltkövek őrlésére, osztályozására és festésére szakosodott. Mivel a zúzalék az egyik legfontosabb alapanyaga a gyártásnak, ez a lépés garantálta a kiváló minőségű zúzalék előállítását, és szélesebb színskála létrehozását tette lehetővé.

Egyedi üzem kezdte meg működését 1993-ban, ahol fémkasírozású (réz,alumínium,cink-titán) bitumenes zsindely készül. A know-how folyamatos fejlődését a technikai háttér, illetve a fejlesztés biztosította. 2003-ban egy innovatív gyártás vette kezdetét, amely kétrétegű keramizált bazaltzúzalékos bitumenes zsindelyt gyárt, amely nem jöhetett volna létre a 35 éves tapasztalattal rendelkező csapat szakértelme nélkül. A Tegola Canadese modern technológiával felszerelt logisztikai raktára segítségével gyorsan és pontosan szolgálja ki a vevőit.

TRP – Oroszország

2004-ben Moszkva közelében, Davidovo-ban nyitották meg a következő új gyárat, amely a bitumenes zsindelyek mellett a bazaltzúzalék gyártásával is foglalkozik. A gyártást és a termékportfóliót 2013-ban egy bitumenes lemezeket gyártó sor egészítette ki. A TRP gyár modern raktározási egységgel rendelkezik.