TANÚSÍTVÁNYOK

Tegola Canadese az a cég amely hisz a gyártási és egyéb folyamatok tanúsításában, mert ez lehetővé teszi számunkra, hogy javítsuk a termékeket, folyamatokat, illetve az alkalmazottaink szakértelmét, mindezt annak érdekében, hogy folyamatosan emelni tudjuk a minőségi szintet vevőink számára.

Tegola Canadese a következő tanúsítványokkal rendelkezik:

 

ISO 9001

A vevői követelményeknek való megfelelés mind a termékek, mind a szolgáltatások esetén minden vállalkozás számára alapvető elvárás. Az ISO 9001 rendszer keretet biztosít az üzleti folyamatok rendszerszemléletű irányításához annak érdekében, hogy a vevői követelményeket egyre jobban teljesítsük, ügyfeleinket megtartsuk, újakat szerezzünk, és elégedettségüket folyamatosan növeljük.

Certificate ISO 9001

 

ISO 14001

Környezetközpontú irányítási rendszer az ISO 14001 szerint : a cég a gyártási folyamat során nem szennyezi a környezetet semmilyen módon, nem használ olyan alapanyagokat amelyek veszélyt jelenthetnek emberre, vagy a környezetre, illetve a gyártáshoz felhasznált villamos energiarendszerre.
Az ISO 14001 szabvány szerinti tanúsítás célja, hogy a tanúsított szervezet működő KIR rendszere által bizonyítsa környezete iránti elkötelezettségét, és igazolni tudja, hogy törekszik környezeti hatásainak csökkentésére. A tanúsítás által a szervezet bebizonyítja a társadalmi elvárásoknak való megfelelését, általa javul a vállalkozás társadalmi megítélése és a róla kialakított kép is.

Certificate ISO 14001

 

OHSAS 18001

A Tegola Canadese rendelkezik az „egészség és biztonság munkavégzés közben“ tanúsítvánnyal, amely a bitumenes zsindelyek és fotovoltaikus rendszerek gyártási, illetve alkalmazási folyamataira vonatkozik.

Certificate OHSAS 18001