FÉMBORÍTÁSÚ ZSINDELYEK

A Tegola Canadese rendkívüli gyártási technológiájának köszönhetően új értékkel gazdagodik a réz, a régóta ismert és megbecsült, különlegesen elegáns tetőfedő anyag. A réz már i.e. 2500 óta ismert anyag: az ókorban a gazdagság szinonimájaként is emlegették. Az építészek már akkor felismerték, hogy ez a különleges fém igen jó eredménnyel alkalmazható tetőfedésre, mivel biztonságos, élettartama hosszú és ellenálló képessége kiváló.

A Prestige ZT ezüstös csillogásának egyedi és elegáns fénye remekül illik az avantgard építészet futurisztikus épületeihez. A cinktitán borítású zsindely a legjobb megoldás minden olyan tetőre vagy homlokzatra, ahol újszerű, különleges hatásra van igény – legyen az középület, magánvilla vagy lakóház -, s mindezt a megbízhatóság, tartósság égisze alatt.

Prestige Gold család zsindelyei azoknak készülnek, akik valami igazán különlegeset, esztétikusat, és nem utolsó sorban értékeset szeretnének alkotni. A réz alapra felvitt arany zárórétegű zsindely a legexkluzívabb építtetői igényeket elégíti ki.

 


 

Prestige Elite

Prestige Compact

Prestige Traditional

Prestige Antique Elite

Prestige Antique Compact

Prestige Zt Compact

Prestige Gold Elite

Prestige Gold Compact

Prestige Star Elite

Prestige Star Compact