Tefond Plus
Tefond Plus
A TEFOND PLUS kétszeres mechanikai kötésű, tömítőcsíkkal ellátott HDPE dombornyomott membrán, 8 mm-es byütykökkel. Az oldalak mechanikai kötéssel illeszkednek, a szélek átfedésével. A TEFOND PLUS ideális megoldás a védelemre és a vízelvezetésre egyyaránt.
Alapok és pincefalak
A TEFOND PLUS a legjobb megoldás a falak és az alap védelmére. A toldásban lévő tömítőanyag megakadályozza, hogy talajnedvesség esetén a membrán lapjai közé víz szivárogjon. A falak és az alapok teljes védelmet élveznek nagy mennyiségű eső- vagy rétegvíz esetében is. A TEFOND PLUS ellenáll a földroskadás által okozott igénybevételnek.
Lapostetők
A TEFOND PLUS membrán lapostetőkön történő alkalmazásával kiegészítő vízvédelmet lehet elérni a bitumenes szigetelésen; a membrán megvédi a szigetelést az átszivárgó vízzel szemben. A TEFOND PLUS ideális védelmet nyújt a különböző építőanyagok esetében (homok, kavics, beton padlólapok), mert a különböző rétegeket elválasztja a szigeteléstől, megakadályozva a károsodásukat.
A talajjal közvetlenül érintkező lemezek
A talajjal közvetlenül érintkező lemezek esetében a TEFOND PLUS az ideális megoldás, amely megakadályozza a talaj felől érkező nedvesség beszivárgását. Kiváló teherelosztó tisztasági lemez, amely a rábetonozáskor megakadályozza a beton kötéséhez szükséges víz elszivárgását.
Meder, csatorna
A TEFOND PLUS tulajdonságainak köszönhetően a csatornák alján és oldalán a teljes felület folyamatos víztelenítése megoldható. A TEFOND PLUS meglévő csatornák felújításánál (külsö felületen) és új csatornák építésénél (belső felületen) is alkalmazható.

Hasonló termékek